Actualiteiten

Contact

Bel ons

0513 684 684

ASN Vonk Autoschade Heerenveen

Expansielaan 8, 8447 SP Heerenveen

ASN Vonk Autoschade Sneek, schade inname loket

Wolkammersstraat 14b, 8601 VB Sneek

Mail ons

info@vonkautoschade.nl
vonkheerenveen@asnmail.nl

ASN Vonk Autoschade is gespecialiseerd in het herstellen van autoschades en de totale schade-afwikkeling. Wij onderscheiden ons van andere autoschadeherstelbedrijven door onze klantgerichtheid, korte lijnen, ons hoge kwaliteitsniveau en scherp concurrerende prijzen.

Vakkundig en betrouwbaar
ASN Autoschade Vonk Heerenveen is ISO 9001 gecertificeerd en is BOVAG gecertificeerd. U krijgt vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosserie onderdelen en bent u verzekerd van kwaliteit.

Een kleine deuk of beschadigde ruit?
Ook hiervoor gaat u naar ASN Autoschade Vonk Heerenveen. Met speciale technieken, zoals uitdeuken zonder spuiten herstelt dit schadeherstelbedrijf vakkundig en kostenefficiënt uw autoschade.

Wat doet ASN Vonk Autoschade nog meer?
Ook vrachtwagens met schade kunnen bij dit schadeherstelbedrijf worden hersteld. Daarnaast stopt de dienstverlening niet bij automotive, maar u kunt ook terecht voor uw industrieel spuitwerk en het spuiten van uw keuken.

Schadeherstel

VRACHT- EN BEDRIJFSWAGENS

Naast schades aan personenwagens houdt ASN Vonk Autoschade zich bezig met schadeherstel aan vracht- en bedrijfswagens. Wij zorgen ervoor dat uw truck of bedrijfswagen snel en professioneel wordt hersteld.

U kunt bij ASN Vonk Autoschade terecht voor verschillende soorten schades: van kleinere hagelschade tot grote schade na een ongeluk. Wij kunnen diverse schadeherstelwerkzaamheden aan vracht- en bedrijfswagens uitvoeren.

De werkplaats

Ons bedrijf beschikt over een apart gedeelte in de werkplaats waar complete vrachtautocombinaties onder geconditioneerde omstandigheden in iedere gewenste bedrijfskleur gespoten kunnen worden. Wij werken zowel met watergedragen als met conventionele lakken. De lakken zijn van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang zeker bent van een mooi glanzende lak.

De lakken voldoen aan alle milieueisen. ASN Vonk Autoschade is een BOVAG en Dekra gecertificeerd Eurogarant-bedrijf. Alle werkzaamheden zijn onderworpen aan strenge eisen en regelgeving. Wij geven dan ook 4 jaar garantie op alle gerepareerd carrosserie-onderdelen. Voor inlichtingen of vragen over schadeherstel voor vracht- en bedrijfswagens neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 0513 684 684 of stuur een bericht via het contactformulier.

Geholpen worden met schade aan uw vracht- of bedrijfswagen?