Actualiteiten

Contact

Bel ons

0513 684 684

ASN Vonk Autoschade Heerenveen

Expansielaan 8, 8447 SP Heerenveen

ASN Vonk Autoschade Sneek, schade inname loket

Wolkammersstraat 14b, 8601 VB Sneek

Mail ons

info@vonkautoschade.nl
vonkheerenveen@asnmail.nl

ASN Vonk Autoschade is gespecialiseerd in het herstellen van autoschades en de totale schade-afwikkeling. Wij onderscheiden ons van andere autoschadeherstelbedrijven door onze klantgerichtheid, korte lijnen, ons hoge kwaliteitsniveau en scherp concurrerende prijzen.

Vakkundig en betrouwbaar
ASN Autoschade Vonk Heerenveen is ISO 9001 gecertificeerd en is BOVAG gecertificeerd. U krijgt vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosserie onderdelen en bent u verzekerd van kwaliteit.

Een kleine deuk of beschadigde ruit?
Ook hiervoor gaat u naar ASN Autoschade Vonk Heerenveen. Met speciale technieken, zoals uitdeuken zonder spuiten herstelt dit schadeherstelbedrijf vakkundig en kostenefficiënt uw autoschade.

Wat doet ASN Vonk Autoschade nog meer?
Ook vrachtwagens met schade kunnen bij dit schadeherstelbedrijf worden hersteld. Daarnaast stopt de dienstverlening niet bij automotive, maar u kunt ook terecht voor uw industrieel spuitwerk en het spuiten van uw keuken.

Aircoservice

Aircoservice voor onderhoud en reparaties

ASN Vonk Autoschade kan tevens het onderhoud en de reparaties voor de airconditioning van uw auto verzorgen. Onze aircoservice wordt uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers.

Onderhoudsbeurt voor uw airconditioning

Wij kunnen het onderhoud van de airconditioning voor uw auto of bedrijfswagen voor u verzorgen, het is bijvoorbeeld mogelijk om door ons een algemene inspectie uit te laten voeren waarbij de airco wordt gecontroleerd op lekkages en het systeem professioneel wordt gereinigd. Ook kunnen we voor u kijken of het nodig is om het interieurfilter te vervangen. Tot slot wordt de installatie weer in bedrijf gesteld en afgevuld met de juiste hoeveelheid koelvloeistof en compressorolie.

Airco laten repareren?

Naast de servicebeurt is het mogelijk om uw airco bij ASN Vonk Autoschade te laten repareren. Het meest voorkomende probleem bij de airco-installatie is dat er te weinig koelmiddel in het systeem zit, maar ook voor andere vragen kunt u bij ons bedrijf terecht. Een ander probleem dat bijvoorbeeld veel voorkomt is dat de aircopomp niet genoeg smering krijgt, waardoor de pomp vastloopt of herrie gaat maken. Onze aircoservice staat voor u klaar om deze problemen snel en vakkundig te verhelpen.

Geholpen worden met reparatie voor uw airco?