Aircoservice

Aircoservice voor onderhoud en reparaties

ASN Vonk Autoschade kan tevens het onderhoud en de reparaties voor de airconditioning van uw auto verzorgen. Onze aircoservice wordt uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers.

Onderhoudsbeurt voor uw airconditioning

Wij kunnen het onderhoud van de airconditioning voor uw auto of bedrijfswagen voor u verzorgen, het is bijvoorbeeld mogelijk om door ons een algemene inspectie uit te laten voeren waarbij de airco wordt gecontroleerd op lekkages en het systeem professioneel wordt gereinigd. Ook kunnen we voor u kijken of het nodig is om het interieurfilter te vervangen. Tot slot wordt de installatie weer in bedrijf gesteld en afgevuld met de juiste hoeveelheid koelvloeistof en compressorolie.

Airco laten repareren?

Naast de servicebeurt is het mogelijk om uw airco bij ASN Vonk Autoschade te laten repareren. Het meest voorkomende probleem bij de airco-installatie is dat er te weinig koelmiddel in het systeem zit, maar ook voor andere vragen kunt u bij ons bedrijf terecht. Een ander probleem dat bijvoorbeeld veel voorkomt is dat de aircopomp niet genoeg smering krijgt, waardoor de pomp vastloopt of herrie gaat maken. Onze aircoservice staat voor u klaar om deze problemen snel en vakkundig te verhelpen.

AEGON

AON

Avero

Benefits

Biesbosch

Centraal beheer

FBTO

HDI

Intermont

Interpolis

Klap

Klaverblad

NH1816

ONE

Promovendum

VKG

VV

Dekra

Groen gedaan

Tevreden

Geholpen worden met reparatie voor uw airco?

Contact opnemen