Actualiteiten

Contact

Bel ons

0513 684 684

ASN Vonk Autoschade Heerenveen

Expansielaan 8, 8447 SP Heerenveen

ASN Vonk Autoschade Sneek, schade inname loket

Wolkammersstraat 14b, 8601 VB Sneek

Mail ons

info@vonkautoschade.nl
vonkheerenveen@asnmail.nl

ASN Vonk Autoschade is gespecialiseerd in het herstellen van autoschades en de totale schade-afwikkeling. Wij onderscheiden ons van andere autoschadeherstelbedrijven door onze klantgerichtheid, korte lijnen, ons hoge kwaliteitsniveau en scherp concurrerende prijzen.

Vakkundig en betrouwbaar
ASN Autoschade Vonk Heerenveen is ISO 9001 gecertificeerd en is BOVAG gecertificeerd. U krijgt vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosserie onderdelen en bent u verzekerd van kwaliteit.

Een kleine deuk of beschadigde ruit?
Ook hiervoor gaat u naar ASN Autoschade Vonk Heerenveen. Met speciale technieken, zoals uitdeuken zonder spuiten herstelt dit schadeherstelbedrijf vakkundig en kostenefficiënt uw autoschade.

Wat doet ASN Vonk Autoschade nog meer?
Ook vrachtwagens met schade kunnen bij dit schadeherstelbedrijf worden hersteld. Daarnaast stopt de dienstverlening niet bij automotive, maar u kunt ook terecht voor uw industrieel spuitwerk en het spuiten van uw keuken.

OVER ONS

Bedrijfsprofiel

ASN Autoschade Vonk Heerenveen is opgericht in 2002. Vanuit onze vestiging Heerenveen zijn 6 medewerkers actief op het gebied van schadeherstel. ASN Autoschade Vonk is gespecialiseerd in het herstellen van autoschades en de totale schade-afwikkeling. Wij onderscheiden ons van andere autoschadeherstelbedrijven door onze klantgerichtheid, korte lijnen, ons hoge kwaliteitsniveau en scherp concurrerende prijzen.

Bekijk het schadeherstelproces
// 4 jaar garantie

Gecertificeerd Autoschade bedrijf

ASN Autoschade Vonk is aangesloten bij de BOVAG en wij zijn ook DEKRA gecertificeerd. Zo geeft ASN Autoschade Vonk 4 jaar garantie op alle gerepareerde carrosserie onderdelen en de schade wordt voor u afgewikkeld met de verzekeringsmaatschappij. 

Onze werkplaats

De werkplaats is voorzien van diverse bruggen, een richtbank, diverse continue beluchte voorbewerkingszone’s, centrale stofafzuiging en de meest moderne herstelapparatuur.

Verder zorgen onder andere twee spuitcabines en de goed opgeleide medewerkers er voor dat de schade vakkundig hersteld kan worden.  Een inpandige wasplaats zorgt ervoor dat de auto netjes gewassen bij de klant terugkeert. Ook voor de klant is er altijd passend en representatief vervangend vervoer aanwezig.

Breed aanbod

De dienstverlening van ASN Autoschade Vonk is breed. Van Autoschadeherstel tot bijvoorbeeld het beletteren van een vrachtwagen.

ASN Autoschade Vonk vindt flexibiliteit erg belangrijk en denkt altijd met de klant mee om tot de beste oplossing te komen. De opdrachtgevers bestaan uit particulieren, garagebedrijven, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, fleetowners etc.