OVER ONS

Bedrijfsprofiel

ASN Autoschade Vonk Heerenveen is opgericht in 2002. Vanuit onze vestiging Heerenveen zijn 6 medewerkers actief op het gebied van schadeherstel. ASN Autoschade Vonk is gespecialiseerd in het herstellen van autoschades en de totale schade-afwikkeling. Wij onderscheiden ons van andere autoschadeherstelbedrijven door onze klantgerichtheid, korte lijnen, ons hoge kwaliteitsniveau en scherp concurrerende prijzen.Bekijk het schadeherstelproces
Contact opnemen
// 4 jaar garantie

Gecertificeerd Autoschade bedrijf

ASN Autoschade Vonk is aangesloten bij de BOVAG en wij zijn ook DEKRA gecertificeerd. Zo geeft ASN Autoschade Vonk 4 jaar garantie op alle gerepareerde carrosserie onderdelen en de schade wordt voor u afgewikkeld met de verzekeringsmaatschappij. 
Onze werkplaats

De werkplaats is voorzien van diverse bruggen, een richtbank, diverse continue beluchte voorbewerkingszone’s, centrale stofafzuiging en de meest moderne herstelapparatuur.

Verder zorgen onder andere twee spuitcabines en de goed opgeleide medewerkers er voor dat de schade vakkundig hersteld kan worden.  Een inpandige wasplaats zorgt ervoor dat de auto netjes gewassen bij de klant terugkeert. Ook voor de klant is er altijd passend en representatief vervangend vervoer aanwezig.

AEGON

AON

Avero

Benefits

Biesbosch

Centraal beheer

FBTO

HDI

Intermont

Interpolis

Klap

Klaverblad

NH1816

ONE

Promovendum

VKG

VV

Dekra

Groen gedaan

Tevreden

Breed aanbod

De dienstverlening van ASN Autoschade Vonk is breed. Van Autoschadeherstel tot bijvoorbeeld het beletteren van een vrachtwagen.

ASN Autoschade Vonk vindt flexibiliteit erg belangrijk en denkt altijd met de klant mee om tot de beste oplossing te komen. De opdrachtgevers bestaan uit particulieren, garagebedrijven, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, fleetowners etc.